Dagbesteders gezocht!

Zoek je dagbesteding op onze gezellige Zorgboerderij?
Meer informatie

Dagbesteding

Dagbesteding

De Stobbepoele biedt een zinvolle dagbesteding voor cliënten die daar begeleiding bij nodig hebben.

Door het hebben van dagbesteding krijgen Cliënten een gevoel van eigenwaarde, trots en verantwoordelijkheid. De Stobbepoele heeft een gestructureerd arbeidsaanbod, dat niet seizoensgebonden is, zoals het dagelijkse verzorgen van de dieren, het schoonhouden van de stallen en het bijwonen van een dierenarts bezoek of hoefsmit. Hiernaast kan het seizoen wel beleefd worden buiten de stallen en kan het werken bij de dieren worden afgewisseld met o.a. de werkzaamheden op het erf, in de tuin, houtbewerking en meewerken in de boerderijwinkel of kantine. Dit alles in een zeer rustgevende omgeving met weinig prikkels. Het leveren van fysieke arbeid geeft een gezonde lichamelijke vermoeidheid, een goede nachtrust en het geeft daarmee een natuurlijk dag- en nachtritme.

Wij bieden brede zorg aan diverse doelgroepen. Van jong tot oud, met verschillende hulpvragen. Meer weten? Neem dan gerust contact op met zorgboerderij De Stobbepoele.

Wat biedt de Zorgboerderij voor activiteiten:
- Het voeren van de dieren.
- Hout bewerking in de werkplaats.
- Knutselen in onze activiteitenruimte.
- Voor de liefhebbers van lezen hebben we een eigen bibliotheek.
- Tuin onderhoud en groentetuin en bij de Jeu De Boules baan staat ook nog een groentekas.
- Houd je ervan om in de winkel of terras te helpen. Of in het knorrepotje ons thee zitje binnen.
- Houd je van wandelen, er is hier volop gelegenheid.

Er is voor elk wat wils. Wanneer je bij ons woont en een dagbesteding buiten de Zorgboerderij wilt gaan doen, dan gaan wij samen met jou een leuke dagbestedingsplek zoeken.

Houd je van de natuur, de dieren en de werkzaamheden rondom de zorgboerderij, dan is onze zorgboerderij een fijne woonplek of dagbestedingsplek voor jou!